Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

tulkoon joulu lyrics

Tulkoon toivo kansoille maan pääsköön vangit vankiloistaan. Niityllä lunta hiljaiset kadut taakse jo jäänyt on syksyn lohduttomuus.


Tulkoon Joulu Lyrics By Aliisa Niitylla Lunta Hiljaiset Kadut

G D Am Em Aamu kun koitti tiesikö kukaan C G Am7 D7 tuo ensijoulu sai muuttaa historian Chorus G C Joulu on taas riemuitkaa nyt D Am Em Lapsi on meille tänä yönä syntynyt C D Tulkoon toivo kansoille maan B7 Em pääsköön vangit vankiloistaan C G Uskon siemen nouskoon pintaan Am D Olkoon rauha loppumaton G C Joulu on taas kulkuset soi D Am Em Jossakin äiti lasta seimeen kapaloi C.

. Tulkoon joulu 4 translations. Ikuisen joulun jos tahdot löytää Sydämes avaa ja kohtaat Vapahtajan. Joululaulu lyrics - Raskasta Joulua. Tulkoon toivo kansoille maan pääsköön vangit vankiloistaan uskon siemen nouskoon pintaan.

Sanoma joulun on uusi mahdollisuus. Browse for Tulkoon Jouu Sanat song lyrics by entered search phrase. Jossakin äiti lastaan seimeen kapaloi. Joulu on taas kulkuset soi jossakin äiti lastaan seimeen kapaloi.

Joulu on taas riemuitkaa nyt. See the full Joululaulu lyrics from Raskasta Joulua. Niityillä lunta hiljaiset kadut Taakse jo jäänyt on syksyn lohduttomuus Muistojen virtaa lapsuuden sadut Sanoma joulun on uusi mahdollisuus Joulu on taas. Tulkoon rakkaus ihmisrintaan.

Tulkoon Jouu Sanat lyrics. Muistojen virtaa lapsuuden sadut Sanoma joulun on uusi mahdollisuus. Et löydä kultaa et juhlapöytää Löydät vain seimen ja tallin koruttoman. Tulkoon joulu Vain elämää joulu Lyrics.

Niityllä lunta hiljaiset kaduttaakse jo jäänyt on syksyn lohduttomuusMuistojen virta lapsuuden sadutSanoma joulun on uusi mahdollisuuskertosäeJoulu on. Tulkoon toivo kansoille maan. NiityllÄ lunta hiljaiset kadut taakse jo jÄÄnyt on syksyn lohduttomuus muistojen virta lapsuuden sadut sanoma joulun on uusi mahdollisuus joulu on taas. Tulkoon joulu English translation Artist.

Aamu kun koitti tiesikö kukaan tuo ensi joulu sai muuttaa historian Chorus. Tulkoon juhla todellinen tulkoon jeesus. Deutsch Englisch 1 2 Japanisch. Joulu on taas kulkuset soi.

Lapsi on meille tänä yönä syntynyt. English 1 2 German Japanese Finnish. Niityillä lunta hiljaiset kadut Taakse jo jäänyt on syksyn lohduttomuus Muistojen virta lapsuuden sadut Sanoma joulun on uusi mahdollisuus. English 1 2 German Japanese.

Learn every word of your favourite song and get the meaning or start your own concert tonight -. Tulkoon joulu English translation Artist. Joululaulu lyrics belongs on the album Raskaampaa joulua. Show song Niityillä lunta hiljaiset kadut taakse jo jäänyt on syksyn lohduttomuus.

About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators. Niityillä lunta Hiljaiset kadut Taakse jo jäänyt On syksyn lohduttomuus Muistojen virta Lapsuuden sadut Sanoma joulun On uusi mahdollisuus Joulu on taas. Tulkoon joulu 4 Übersetzungen Übersetzungen. Lapsi on meille tänä yönä.

Joulu e kortti. Tahtoisin päästä paimenten mukaan unohtaa kiireen ja melun rasittavan. Joulu on taas riemuitkaa nyt lapsi on meille tänä yönä syntynyt tulkoon toivo kansoille maan pääsköön vangit vankiloistaan uskon siemen nouskoon pintaan. Sanoma joulun on uusi mahdollisuus.

Tulkoon joulu - lyrics R Raskasta Joulua Raskasta joulua. Niityillä lunta hiljaiset kadut Taakse jo jäänyt on syksyn lohduttomuus Muistojen virtaa lapsuuden sadut Sanoma joulun on uusi mahdollisuus Joulu on taas. Joulu on taas riemuitkaa nyt. There are 60 lyrics related to Tulkoon Jouu Sanat.

Tulkoon joulu Deutsch Übersetzung Künstlerin. Joulu on taas riemuitkaa nyt lapsi on meille tänä yönä syntynyt. Choose one of the browsed Tulkoon Jouu Sanat lyrics get the lyrics and watch the video. Tulkoon juhla todellinen tulkoon jeesus herraksi sen tulkoon rakkaus ihmisrintaan Silloin joulu luonamme on.

Tulkoon Joulu Lyrics by Petri Laaksonen. Joulu on taas riemuitkaa nyt. Now listen to all your favourite songs along with the lyrics only on JioSaavn. Muistojen virta lapsuuden sadut.

Joulu on taas riemuitkaa nyt. Lapsi on meille tänä yönä syntynyt. Silloin joulu luonamme on. Tulkoon joulu Niityllä lunta hiljaiset kadut taakse jo jäänyt on syksyn lohduttomuus.

Marko Hietala Tony Kakko Antti Railio Ari Koivunen Jarkko Ahola Ville Tuomi JP Leppäluoto Ilja Jalkanen Pasi Rantanen Kimmo Blom Antony Parviainen Tommi Tuple Salmela. Uskon siemen nouskoon pintaan olkoon rauha loppumaton. Niityllä lunta hiljaiset kadut taakse jo jäänyt on syksyn lohduttomuus Muistojen virta lapsuuden sadut Sanoma joulun on uusi mahdollisuus. Niityllä lunta hiljaiset kadut taakse jo jäänyt on syksyn lohduttomuus Muistojen virta lapsuuden sadut Sanoma joulun on uusi mahdollisuus Joulu on taas riemuitkaa nyt lapsi on meille tänä yönä syntynyt tulkoon toivo kansoille maan pääsköön vangit vankiloistaan uskon siemen nouskoon pintaan olkoon rauha loppumaton Joulu on taas kulkuset soi.

Rate this songs lyrics. Raskasta Joulua Featuring artist. Muistojen virta lapsuuden sadut. Use it for personal and educational purposes only.


Nightcore Tulkoon Joulu Let It Be Christmas With Finnish English Lyrics Youtube


Raskasta Joulua Tulkoon Joulu Lyrics English Translation Version 2


Tulkoon Joulu Jpg


Raskasta Joulua Tulkoon Joulu Lyrics Genius Lyrics


Antti Tuisku Tulkoon Joulu Vain Elamaa Joulu Lyrics Genius Lyrics


Suvi Terasniska Tulkoon Joulu Lyrics Genius Lyrics

Posting Komentar untuk "tulkoon joulu lyrics"